Kami di murai.my percaya satu Malaysia tidak sabar untuk menanti kelahiran ‘Siti Junior’, cahaya mata sulung Datuk Seri Siti Nurhaliza yang dijangka pada bulan ini.

Siti Nurhaliza Sudah Bersalin?

Sebelum ini, penyanyi kesayangan ramai itu telah mengumumkan akan melahirkan cahaya mata perempuan pada pertengahan Mac dan sejak semalam khabar angin mula tersebar dengan mengatakan Siti kini sudah selamat bersalin.

Adakah benar penyanyi kesayangan ramai ini sudah bersalin? Terdahulu Siti melalui sebuah sidang media khas telah memberitahu khabar gembira beliau telah hamil setelah hampir 11 tahun menanti bersama suami, Datuk K.

Kenyataan Rozi

Menjawab spekulasi berita itu, pengurus Siti yang juga kakak iparnya Rozi Sang Dewi melalui Instagramnya memberitahu bahawa khabar angin tersebut tidak benar.

IKLAN

Malah Siti masih lagi aktif memenuhi jemputan acara dan Rozi turut meminta peminat untuk tidak membuat sebarang spekulasi secara melulu tanpa kenyataan rasmi yang dikeluarkan oleh pihak Siti Nurhaliza.

“Belum, belum bersalin lagi, jangan buat khabar angin. Elok melawa dan tersenyum lagi ni. Masih juga sempat melapangkan waktu menyelesaikan beberapa tugasan. Saya dulu masa uruskan @ctdk, esok nak bersalin, hari ini masih bekerja keras. Siap masak nasi minyak dan menjamu rakan-rakan sekerja lagi sebab nanti akan lama berpantang, tak boleh makan macam-macam,”

Kami faham ramai yang terlalu teruja untuk mendengar pengumuman Siti sudah bersalin. Sama – sama kita doakan agar Siti selamat menjalani pembedahan untuk bersalin dan dipermudahkan segalanya.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry