Baru-baru ini gempar seketika mengenai seorang bekas pelajar Akademi Fantasia 2016, Asha Razak yang dilihat melalui sebuah video yang dimuatnaiknya telah mengamuk di kedai milik usahawan Nur Sajat Kamaruzzaman.

Mengamuk Kerana ‘Teman Lelaki’ Membeli Produk Sajat

Asha dikatakan mengamuk kerana mendapat tahu bahawa teman lelakinya telah membeli produk kecantikan Sajat. Difahamkan Asha tidak berpuas hati kerana tidak tahu akan keistimewaan produk usahawan itu sehingga teman lelakinya sanggup menghabiskan duit membeli produk Sajat.

Penyanyi itu juga telah mengeluarkan beberapa perkataan berbaur kasar serta turut menjatuhkan beberapa produk Sajat sehingga memaksa pekerja butik itu ingin menghubungi pengawal keselamatan

Hanya Gimik?

Namun begitu, menerusi muat naik beberapa video Asha di Insta Story nya, bekas bintang AF tersebut telah menjelaskan bahawa kejadian tersebut hanyalah lakonan semata-mata. Malah dia turut mengaku tidak mempunyai teman lelaki seperti yang didakwa didalam video tersebut.

Video kejadian tersebut telah tular dan beberapa komen turut memperkatakan mengenai Asha yang dikecam hebat serta turut melabelnya sebagai artis yang mencari publisiti murahan.

IKLAN

Persoalan kami, adakah ini gimik Sajat untuk menaikkan nama produk nya kembali atau ianya tindakan Asha sendiri untuk lebih dikenali? murai.my mengharapkan Sajat mahupun Asha sendiri tampil dengan kenyataan balas supaya peminat lebih jelas mengenai keadaan yang sebenar.