Little Miss Khan is the next kardashians! Setuju atau tidak jika kami katakan sedemikian? Tanggapan ini bukanlah kenyataan terus kami, namun ianya datang daripada netizen yang hangat memperkatakan gaya hidup Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan(LMK) itu saling tidak ubah seperti Kylie Jenner. Dan ini pula 5 alasan kami mengapa gaya Little Miss Khan seperti salah seorang ahli keluarga terkenal itu.

1. Meminati Kylie Jenner

Pengakuan ini dibuat sendiri LMK menerusi sebuah video di ‘channel’ YouTube nya. Malah ketika ditanya diantara Kylie Jenner dan Kendall Jenner, beliau memilih Kylie sebagai kegemarannnya.

https://www.instagram.com/p/Bga4I8zDkcS/?taken-by=littlemisskhan

Dan tidak dinafikan gayanya juga persis selebriti antarabangsa itu. Kylie atau Kendall itu tidak penting kerana kita semua tahu bahawa kedua-duanya adalah The Kardashians!

2. Memiliki Produk Kosmetik Jenama Sendiri

Sama seperti Kylie Jenner yang memiliki produk kosmetik jenama sendiri, LMK juga bakal tampil bersama produk kosmetiknya sendiri iaitu LMK Cosmetics. Tahniah LMK! Nampaknya akan ada seseorang yang mengikuti jejak langkah kakaknya kelak.

3. Channel Youtube

IKLAN

Jika Kylie memiliki rancangan YouTube nya sendiri, begitu juga LMK! Malah video terbaru LMK memaparkan soal peribadinya sendiri yang ramai tidak tahu.

Teringat pula kami pada video Kylie ‘Rumors True or False’. Hampir sama bukan?

4. Gaya Percakapan

Kalau anda perhatikan gaya percakapan LMK juga seperti Kylie. Obsesi mungkin?

5. Minat Yang Sama!

Nama pun idola, sudah pasti segala minat juga hampir sama. Namakan saja gincu, mekap, berfesyen kedua-dua mereka mempunyai persamaan. Setuju?

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry