Teknologi Park Malaysia, Bukit Jalil, Kuala Lumpur akan dimeriahkan dengan barisan ramai selebriti hujung minggu ini.

Ia bersempena festival perlumbaan Toyota Gazoo Racing (TGR) dalam mempamerkan The Grand Finale yang menampilkan lapan selebriti terkenal termasuk Fattah Amin, Diana Danielle, Janna Nick, Shukri Yahaya, Geraldine Gan, Danny Koo, Venice Min dan Shawn Lee.

IKLAN

Perlumbaan keempat dan terakhir akan akan diadakan di Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada 24hb hingga 25hb Mac 2018.

Acara ini akan mempunyai tiga kategori iaitu Sporting Class di mana pelumba utama akan bersaing, Super Sporting class bagi mereka yang telah mencapai kemenangan
perlumbaan terdahulu dan Promotional class adalah untuk selebriti yang dijemput.

Selama dua hari bermula Sabtu ini, semua selebriti akan membuat penampilan di pekarangan festival untuk bertemu peminat.

Muktamad Pemenang Hadiah Utama setiap kelas akan dinobatkan sebagai juara Toyota Gazoo Racing (TGR). Jom datang beramai-ramai dan rasai pengalaman aksi sukan motor yang mendebarkan.

Masuk adalah percuma sepanjang acara ini. Ia akan bermula seawal jam 9 pagi dan berakhir pada jam 6.30 petang.

Bagi yang ingin mengikuti perkembangan terkini berkaitan The Grand Finale of Toyota Gazoo Racing ini, lawati laman rasmi Toyota Gazoo Racing Malaysia atau ikuti akaun Instagram dan Facebook.

Banyak permainan interaktif dengan barangan eksklusif yang akan dimenangi, menjadikannya menyeronokkan, hujung minggu mesra keluarga untuk semua pengalaman.

Perincian acara di bawah:
Tarikh: 24 dan 25 Mac 2018 (Sabtu & Ahad)
Masa: 9 pagi – 6.30 petang
Tempat: Teknologi Park Malaysia, Bukit Jalil, Kuala Lumpur