Pelakon Filem Avengers: Infinity War Di Singapura April Ini

Sebahagian bintang-bintang Avengers: Infinity War hadir di acara karpet merah yang diadakan di Marina Bay Sands, Singapura, 16 April 2018.

18

Film terbaru Marvel Avengers: Infinity War dikhabarkan akan mendapatkan sambutan hangat dari penggemar filem adiwira. Alasannya, di filem sebelumnya, Avengers: Ages of Ultron masuk dalam senarai filem Box Office.

Avengers: Infinity War dilakonkan sederet artis ternama Hollywood yang tak asing lagi, Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Benedict Cumberbatch (Stephen Strange/Doctor Strange), dan Karen Gillan (Nebula). Tentu saja, filem ini diarahkan oleh sutradara ternama Joe Russo.

Demi bertemu peminat, sebahagian bintang dari filem Avengers: Infinity War hadir di acara karpet merah yang bakal diadakan di Marina Bay Sands, Singapura pada 16 April 2018 ini, seperti yang dilaporkan di Star2.com.

IKLAN

Antara bintang yang akan hadir adalah Robert Downey Jr, Benedict Cumberbatch dan Karen Gillan dan acara ini merupakan sebahagian dari promosi filem Avengers: Infinity War yang akan ditayangkan dalam waktu dekat.

Avengers: Infinity War bakal ditayangkan di seluruh dunia, secara perdana di Amerika Syrikat, 23 April 2017. Seterusnya, Avengers: Infinity War ditayangkan 25 dan 26 April 2018 di beberapa negara di Australia dan Asia, termasuk Malaysia.

Sumber Star2