Bukan calang-calang peserta! Itulah yang ditampilkan dalam Mentor Otai yang mengambil peserta dalam kategori mereka yang lebih berusia berbanding Mentor sebelum ini yang menampilkan peserta remaja.

Siti Sarah Menangis Kerana Alina

Semalam, konsert minggu pertama Mentor Otai menyaksikan 8 orang protege bersaing mewakili mentor mereka iaitu Zarul Husin, Siti Sarah, Misha Omar dan Tam Spider.

IKLAN

Dalam konsert itu juga telah mengejutkan ramai kerana Siti Sarah telah berdiri serta mengalirkan air mata saat protege nya, Alina menyanyikan lagu Samar Bayangan nyanyian Nicky Astria.

Alina Juara Minggu Pertama

Siapa sangka Alina atau lebih mesra disapa sebagai Kak Lina sudah menjangkau usia 51 tahun dan masih dapat menyanyikannya dengan baik sekali sehingga mendapat pujian dari semua juri. Sebagai info, Kak Lina dahulunya bekas peserta Sinaran Passport Kegemilangan.

Ternyata suaranya berjaya memikat para juri sehingga menobatkkannya sebagai juara pada minggu ini. Tidak hairanlah Sarah bangun berdiri serta mengalirkan suara ketika Alina membuat persembahan kerana suaranya sememamgnya mengagumkan. Tahniah Alina!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda