Hot Mama! Datin Ezurin Khyra Seksi Berbikini di Pulau Phuket

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

Mungkin wanita ini tidak dikenali di kaca TV namun dia memiliki pengikut yang ramai di media sosial kerana kehidupannya yang menjadi dambaan ramai wanita.

Bekas model dan pelakon era 1990-an, Datin Ezurin atau popular dengan nama Ezurin Khyra dikenali kerana dia merupakan isteri kepada kerabat diraja Negeri Sembilan, YM Tunku Dato’ Yaacob. Kini beliau banyak menghabiskan masa di London kerana anak-anaknya belajar di United Kingdom.

Jika dilihat menerusi laman instagram beliau, kehidupannya tidak ubah seperti anak raja. Obses dengan fesyen terkini dan kehidupan di kota mewah, kehidupannya menjadi perhatian pengikutnya di Instagram.

Seksi Mengenakan Bikini

Di beberapa foto yang dimuatnaik oleh Ezurin menerusi Instagram baru-baru ini menampilkan dia yang sangat seksi mengenakan bikini.

Ternyata Ezurin kini tengah bercuti di sebuah pantai peranginan di Thailand. Tidak pasti sama ada Ezurin bercuti sendirian atau bersama teman, namun dia asyik menikmati indahnya pemandangan pantai di Pulau Phuket, Thailand.

Idola

Ramai yang mengagumi keberanian beliau untuk mengenakan fesyen ‘daring’ tersebut tetapi biasalah dengan mentaliti orang melayu tidak senang dengan ‘konsep fesyen’ beliau atas sebab larangan agama.

Apa-apa pun, murai.my merasakan ramai juga wanita yang  menjadikan wanita ini sebagai inspirasi kerana keyakinan diri yang ada pada dirinya.

Sumber IG Ezurin Yahya

 

 

Terkini

Dah Elok Sado, Pergi Buat Implan Payudara Pula! Influencer Ini Tak Malu Malah Bangga

Lelaki bertatu ini menunjukkan implan payudara setelah dicabar untuk mendapatkan 3 juta pengikut di akaun Instagramnya. Dipetik dari Dailystar, Influencer...

Artikel Berkaitan