Giveaway! Tiket Tayangan Perdana Filem The Legend of Muay Thai: 9 Satra

19

Jarang sekali seni pertahankan diri dari Thailand diangkat menjadi sebuah filem animasi! Untuk itu, pastikan filem The Legend of Muay Thai: 9 Satra berada dalam senarai ‘wajib tonton’ anda. Malah kami juga berasa teruja melihat ‘teaser’ yang dipertontonkan menerusi YouTube GSC Movies.

Sinopsis The Legend of Muay Thai: 9 Satra 

Filem The Legend of Muay Thai: 9 Satra mengisahkan harapan terakhir seorang bapa untuk mengembalikan bandar Ramthep selepas ditakluki gergasi yang bernama Asura.

Untuk itu, anaknya,Ott dilatih seni mempertahankan diri Muay Thai untuk misi menyerahkan 9 Satra, sebuah senjata suci kepada Pangeran Ramthep. Semasa Ott memulakan perjalanannya ke bandar Ramthep, dia telah menjadi kawan dengan seorang gadis lanun bernama Xiaolan.

Dapatkah Ott menunaikan hasrat bapanya? Segalanya terjawab apabila anda menonton filem ini bermula 12 April 2018 di seluruh pawagam GSC Movies.

20 Pasang Pas Perdana Untuk Dimenangi

Ingin menjadi antara yang terawal menonton filem ini? murai.my dengan kerjasama GSC Movies akan adakan tayangan perdana filem The Legend of Muay Thai: 9 Satra pada 10 April ini di GSC MyTown Cheras. Hanya jawab soalan mudah berikut dan sepasang tiket bakal menjadi milik anda!

IKLAN

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan gambar anda bersama Idola pilihan anda di Instagram dan tag nama @HangatMalaysia#tiketwayanghangat #9satra
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif .
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC,Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 9 April 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry