Sasha Saidin Tak Kisah Hidup Tanpa Sebarang Nafkah

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

Selepas pelakon Sasha Saidin sah bercerai talak satu dengan suaminya, Salyo Priyanto Nutosoemarsono pada 10 Julai 2012, nampaknya dia bahagia bersama anak lelakinya, Adam Aryasenna Notosoemarsono, 9.

Seperti yang dilaporkan oleh Sinar Harian, Sasha mendedah bahawa tidak pernah mendapat nafkah daripada bekas suami.

Namun dia sesekali tidak pernah menjadikannya sebagai isu, malah cuba menganggap bekas suami lebih tahu akan tanggungjawabnya sebagai seorang bapa.

“Kami berpisah secara baik, malah hubungan Arya dan bapanya juga tidak ada masalah di mana mereka sering berhubung menerusi skype meskipun jarang berjumpa kerana suami menetap di Jakarta. Semenjak berpisah memang saya sepenuhnya menyara Arya tanpa sebarang nafkah daripada bekas suami.”

Walaubagaimanapun, Sasha turut menegaskan bahawa dia tidak ambil pusing tentang isu ini memandangkan dia memahami kondisi kewangan bekas suaminya.

“Apa pun saya tak anggap ia sebagai suatu isu kerana beranggapan mungkin keadaan kewangan dia juga tidak begitu mengizinkan, lagipun saya dan Arya dalam keadaan yang baik-baik sahaja,” jelasnya kepada Sinar Harian.

Sebelum perkahwinan keduanya itu, Sasha pernah bernikah dengan Jason Skinner atau nama Islamnya, Johan Abdullah Skinner, pada 21 Jun 2003 di Masjid Central Regent Park, London, namun mereka berpisah empat tahun kemudian.

Sumber Sinar Harian

Terkini

Dah Elok Sado, Pergi Buat Implan Payudara Pula! Influencer Ini Tak Malu Malah Bangga

Lelaki bertatu ini menunjukkan implan payudara setelah dicabar untuk mendapatkan 3 juta pengikut di akaun Instagramnya. Dipetik dari Dailystar, Influencer...

Artikel Berkaitan