Bakal Bergelar Mualaf, 5 Hal Menarik Tentang Julie Anne Kekasih Fadlan

Mesti Baca

Umum tahu wanita cantik dan seksi bernama Julie Ann Kang merupakan bakal isteri pelakon kacak Fadlan Hazim. Julie merupakan pereka kasut yang makin dikenali dalam dunia fesyen. Biarpun berbeza agama, bangsa dan budaya, hubungan cinta mereka bukan lagi rahsia.

Jika pasangan berbeza bangsa dan agama sering berdepan cabaran, mereka berdua sangat bertuah kerana cinta mereka direstui keluarga.

Memang tidak dinafikan Julie memiliki kejelitaan yang luar biasa dan mereka berdua ibarat pinang dibelah dua. Sering memuatnaik gambar yang menawan dan bergaya di Instagram miliknya, Julie juga tampil seksi dalam beberapa acara yang dihadirinya.

Lihat beberapa gambar Julie yang seksi dan jelita yang berjaya memikat hati Fadhlan.

Bakal Bergelar Mualaf

Fadhlan mendedahkan teman wanitanya ini bakal bergelar mualaf dalam masa terdekat tetapiĀ belum dapat berkongsi tarikh rasmi terbabit tetapi kekasihnya itu giat menimba ilmu berkaitan agama Islam.

Kenal Sejak Zaman Sekolah

Menurut Fadlan, dia yang mengenali wanita ini sejak zaman persekolahan mengakui beruntung kerana hubungan mereka mendapat restu keluarga kedua-dua pihak.

Seorang Usahawan Muda

Julie memiliki sebuah perniagaan secara dalam talian bersama dengan rakan kongsinya Aina Syahirah. Mereka berdua berkongsi Idea untuk menampilkan kasut jenama KULET sebagai core business.

Percintaan Sudah Lama

Hubungan kisah cinta pasanganĀ  ini sebenarnya sudah lama dihidu sehingga timbul dakwaan mengatakan kononnya mereka sudah mendirikan rumah tangga bersama wanita tersebut.

Semakin Terbuka

Fadlan juga kini dilihat sudah semakin terbuka untuk berkongsi perihal hubungan cintanya dengan wanita berkenaan apabila acap kali memuat naik foto dirinya bersama wanita itu di Instagram.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan