Untuk anda yang suka membeli belah secara talian, pasti begitu sinonim dengan CJ WOW Shop yang bersiaran di rangkaian stesen televisyen Media Prima bukan?

Sambut Ulang Tahun Kedua

CJ WOW yang telah dilancarkan pada 2016 semalam telah menyambut ulang tahun nya yang kedua. Sejak dilancarkan CJ WOW Shop telah mencatat lebih dari 650,000 orang pelanggan dan mengutip lebih dari 139 Juta jualan pada 2017.

Yana Samsudin Jadi Duta

Dalam majlis ulangtahunnya itu juga, CJ WOW Shop telah melantik selebriti terkenal, Yana Samsudin sebagai duta 2 Tahun Lebih WOW. Pasti ramai yang tertanya apakah faktor Yana dipilih sebagai duta .

Menurut CJ WOW Shop, pemilihan ini dibuat berdasarkan sambutan hangat yang diterima selepas beliau menjadi pengacara undangan rancangan The WOW Show. Antara kejayaan Yana adalah beliau berjaya menjual lebih 200 unit Athira Pendant oleh Habib Jewel dalam masa 22 minit . Power! 

Hadiah Percuma Sempena Ulangtahun

Berita baik untuk anda yang membeli belah di CJ WOW Shop pada April ini, Beg-Eko edisi terhad Yana Samsudin tersedia untuk anda secara percuma! Jadi untuk Yana kami di murai.my ucapkan tahniah di atas pelantikan anda sebagai duta ulangtahun rancangan ini.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry