Memang tak dapat dinafikan mereka masih gemar menari, namun tahap kecergasan mereka memerlukan bimbingan daripada jurulatih sukan.

Datuk Norman Abdul Halim, anak sulung dari legasi KRU, telah membuat pengakuan  semalam menerusi laporan NST Online. Yusry, Edry dan dirinya sibuk membuat persiapan untuk konsert KRU25 mereka di Istana Budaya bulan depan.

Harga tiket konsert bermula RM158 dan RM1,188. Hubungi 03-4026 5555/2276 0038.

“Kami berlatih hampir setiap hari sekarang, dan memperkuat diri kami dengan senaman fizikal di rumah, kami mempunyai jurulatih yang baik dengan menjalankan latihan yang berlangsung sejam hingga ke 2 jam. Kami juga bermain badminton dua kali seminggu”- katanya

Norman akui bakal memberikan yang terbaik untuk hari besar untuk mereka, kerana konsert ini akan berlangsung selama tiga hari dari 4 hingga 6 Mei. Mereka bertiga perlulah mempersiapkan fizikal dan mental yang sesuai untuk memberikan peminat satu pameran yang hebat.

Konsert ini menandakan klimaks sambutan ulang tahun ke-25 dan sebelum ini mereka telah mengadakan konsert di Esplanade di Singapura pada Ogos 2016.

IKLAN

“Setiap orang mempunyai kewajipan khusus untuk membuat konsert itu berjaya, sebagai contoh, Yusry adalah pengarah kreatif yang menentukan konsep di sebalik setiap persembahan kam,” kata Norman.

Norman juga berkata konsert itu akan dipertingkatkan dengan visual terkini di skrin LED dan reka bentuk fesyen terkini dari Jovian Mandagie.

Harga tiket konsert bermula RM158 dan RM1,188. Hubungi 03-4026 5555/2276 0038.

Sumber NST Online

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry