Penyanyi muda yang semakin meningkat naik, Ismail Izzani semakin mendapat tempat dan dikenali ramai. Beberapa minggu yang lalu, tular seketika mengenai Ismail. Antaranya mengenai video lagu barunya yang begitu rancak dan juga mengenai status pendidikannya yang dikatakan tidak mengambil SPM.

Kekasih Dedah Ismail Izzani 6 Kali Curang

Namun begitu yang terbaru, nama Ismail sekali lagi menjadi sebutan di media sosial apabila seorang remaja perempuan yang dikenali sebagai Sharifah Rose telah mendedahkan sikap sebenar Ismail.

IKLAN

Remaja tersebut yang mengaku sebagai kekasih penyanyi itu mendakwa bahawa Ismail pernah berlaku curang padanya sehingga 6 kali. Melihatkan pada rupa paras Rose yang jelita, rata-rata pengguna mula mengecam Ismail kerana sanggup mencurangi seseorang seperti Rose.

Saling Bermaafan

Namun begitu, tidak lama kemudian kedua-duanya kelihatan saling bermaafan kerana telah mendedahkan ‘perkara sebenar’ mengenai hubungan mereka.

Malah Ismail turut memohon maaf kepada semua peminat kerana mengecewakan mereka malah mengaku bahawa dia adalah remaja yang baru sahaja ingin ‘mengenali dunia’. Apapun diharap tiada lagi kes yang seumpama terjadi untuk kali ke 7 atau seterusnya.

Komen Anda