Selepas terpalit kontroversi isu hutang pada Oktober lalu, penyanyi Shahir Zawawi dikatakan terus lenyap daripada dunia hiburan tanah air. Malah hampir semua laman media sosialnya juga tidak aktif sekaligus menimbulkan tanda tanya di kalangan peminat kemanakah Shahir menghilangkan diri?

Muncul Di Majlis Hari Lahir Ungku Aleesya

Terkini, jawapan kepada persoalan dimanakah penyanyi yang terkenal dengan lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan ini menghilang akhirnya terjawab apabila dia dilihat pada majlis ulang tahun kelahiran ke sembilan Engku Aleesya, anak kepada Erra Fazira pada 30 Mac yang lalu.

Ini bukanlah kali pertama Shahir ‘menghilangkan diri’ dan ditimpa kontroversi. Tidak lama dahulu juga Shahir terpalit dengan kontroversi dengan seorang pramugari Firefly kononnya Shahir menaruh harapan padanya.

Hampir 7 Bulan Menghilangkan Diri

Shahir yang hampir 7 bulan menghilangkan diri turut bersama dengan Erra serta sahabat – sahabat mereka yang lain bagi menyambut ulang tahun Aleesya.

IKLAN

Ternyata melihatkan gambar mereka bersama, hubungan Erra dan Shahir masih lagi baik dan kami pasti ramai yang ingin melihat pengumuman rasmi mengenai status hubungan mereka bukan?

Gambar Intan Zabidin