Masih ingat dengan Keena Mentor? Beliau merupakan protege kepada Awie dalam Mentor musim ketiga dan pernah meraih popularitinya dikalangan peminat suatu ketika dahulu.

Keena Disantau 3 Individu

Setelah lama tidak mendengar khabar berita nya, Keena mendakwa dirinya telah disantau oleh 3 individu yanhg tidak dikenalinya. Insiden ini telah dikongsi oleh Keena sendiri menerusi Facebooknya. Malah lebih menakutkan menurut Keena, di badannya terdapat banyak kesan lebam berwarna ungu kebiruan seolah-olah ‘digigit’.

Lebam Selepas Rawatan

Menurut Keena, lebam itu terjadi selepas dia mendapatkan rawatan dengan seorang pengamal Islam. Sebelum itu, Keena mengalami beberapa simptom menakutkan seperti kepedihan mata, badan panas dan kehilangan suara.

Sebaik sahaja mendapatkan rawatan, kesan lebam itu mula kelihatan dimana menurutnya itu adalah santau angin. Berdasarkan petunjuk yang diberi Keena, ‘orang yang menghantar’ santau ini adalah seorang penyanyi perempuan. S

IKLAN

“U penyanyi i penyanyi.Masa berubat…Opsss tersebut pulak nama penuh u masa i tgh berubat tu.(i know u) semalam wajah wajah u termasuk dalam mimpi I.Jangan la dengki-dengki.Nanti susah rezeki nak masuk.Nak cantik usaha la lebih.Jangan la hantar cara ni..”

Seram pula kami baca pengalaman Keena ini. Tak sangka di zaman serba moden ini masih ada yang sanggup melakukan kerja terkutuk itu. Bertabahlah keena!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry