Semalam, usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri Kamaruzzaman semalam telah menyambut ulang tahunnya yang ke 31. Majlis yang diadakan di ‘istana’ baru yang dinamakan sebagai Palace Aliff Syukri itu telah dihadiri oleh rakan terdekat serta para media.

Tema Bollywood

murai.my berkesempatan menghadiri majlis sambutan hari lahir usahawan ini dan sememangnya kagum dengan rumah mewah usahawan ini.

IKLAN

Dalam majlis yang bertemakan Bollywood itu turut dihadiri pelakon Norman Hakim,Michael Ang, Fasha Sandha, Lisa Surihani dan Yusry, Nur Sajat, Wak Doyok, Datuk Aznil Nawawi, Achey dan Riezman Khuzaimi.

Gimik sambutan hari lahir Aliff melhatkan beliau dan anak-anak menari tarian bollywood serta turut mengundang Nur Sajat untuk membuat persembahan.

Mahu Menunjuk Atau Sebaliknya?

Sudah pasti ramai yang tertanya adakah Aliff sengaja mahu memaparkan kekayaannya pada umum atapun sebaliknya?

Menolak dakwaan tersebut, bagi Aliff niatnya adalah untuk memberi inspirasi kepada masyarakat supaya tidak pernah mengalah dan sentiasa berusaha untuk mencapai impian mereka.

IKLAN

“Demi Allah saya bukan nak riak. Apa yang saya kongsi ini adalah hasil usaha sepanjang melalui kepayahan hidup, dari saya susah sehingga dapat semua ini. Saya mahu orang di luar sana menjadikan ini sebagai inspirasi dan jangan pernah mengalah untuk mengapai impian”

Kata Aliff juga, beliau kini sudah mencapai apa yang diinginya dan berhasrat meletakkan jangkaan umur 35 tahun untuk memulakan sesuatu yang baru dan lebih islamik. Tidak lama lagi Aliff juga bakal perkenalkan resortnya pula. Selamat Hari Lahir Datuk Seri Aliff Syukri dan terus sukses!