Anak kedua Nora Danish iaitu Mohamed Neqayl Nazri Aziz atau lebih dikenali Ney Ney di media sosial turut sama mendapat perhatian netizen di laman sosial. Malah dari awal kelahiran, Nora sendiri telah berkongsi gambar comel Ney Ney di Instagram dan mendapat pujian ramai.

Baru-baru ini seorang wanita di Twitter telah memuat naik status yang membuatkan ramai berang dengan kenyataan beliau. Wanita tersebut mempersoalkan mengapa anak Nora Danish tidak comel sedangakan kedua ibu bapanya cantik dan kacak. Wanita ini juga menyangka semua bayi dilahirkan comel tetapi anak Nora Danish tidak?

IKLAN

Sejurus status ini dimuatnaik, pelbagai kecaman diterima daripada netizen membuatkan individu ini memohon maaf dan memadam status.

Menurut wanita tersebut, beliau menulis tweet tersebut hanya kerana dia ingin memberi reaksi kepada tweets yang ditulis orang lain. Akibat itu, beliau dihina teruk dan digelar gemuk dan buruk oleh pengguna Twitter lain sehinggakan beliau terpaksa menukar gambar profil yang baru.

Apapun pada pandangan murai.my, Ney Ney memang comel dan bam bam! Rasa macam nak gigit je pipi pau Ney Ney tu.. hehehehe! Soal comel atau tidak adalah perkara subjektif. Sekiranya anda mempunyai anak sendiri dan dikutuk tidak comel, mesti anda pun tak senang duduk kan? So jaga adab okay? Budi bahasa kan budaya kita..