Zul 2By2 Jawab Dakwaan Netizen Mengenai Isu Sudah Bercerai

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

Terdahulu peminat sudah mengetahui bahawa rumahtangga penyanyi Zul 2By2 bersama Isma AF7 kini berantakan. Namun netizen terlebih dahulu membuat spekulasi bahawa pasangan ini sudah pun bercerai.

Jangan Buat Andaian

Menerusi Instagram nya, Zul dilihat telah menegur netizen agar tidak membuat andaian mereka sendiri tentang status rumah tangga dengan Isma yang juga kakak kepada Tomok.

 

Zul membidas kenyataan itu apabila komen yang mendakwa penyanyi dan komposer itu hanya memikirkan keseronokan hidup semata-mata dan membuat keputusan berpisah dengan mudah selepas memuat naik gambar makanan dengan kapsyen yang melihatkan dia kini duduk berseorangan.

“Maaf kalau terkasar bahasa, tidak semua lelaki macam itu dan dalam hal ini yang tidak tahu cerita hujung pangkal jangan buat andaian sendiri ya. Saya tidak pernah bersuara sedikit pun, jadi yang mana sudah berkeluarga jagalah baik-baik,”

Status Hubungan Jadi Tanda Tanya

Sehingga kini, Zul tidak pernah memberi sebarang kenyataan berkaitan hubungannya dengan isteri yang dibina hampir 20 tahun itu. Sebelum ini terdapat dakwaan Isma sudah beberapa kali menfailkan perceraian di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur sejak tahun lalu.

Walau bagaimanapun, rata-rata peminat meluahkan rasa sedih dengan berita berantakan rumah tangga pasangan ini dan turut meminta pasangan ini berbaik semula.

Terkini

Dah Elok Sado, Pergi Buat Implan Payudara Pula! Influencer Ini Tak Malu Malah Bangga

Lelaki bertatu ini menunjukkan implan payudara setelah dicabar untuk mendapatkan 3 juta pengikut di akaun Instagramnya. Dipetik dari Dailystar, Influencer...

Artikel Berkaitan