Beberapa minggu lepas Kamal Adli membuat kejutan sempena ulang tahun kelahiran Emma Maembong di atas bukit ala-ala secret garden dan rata-rata peminat Kamal cemburu dengan sikap Kamal yang buat ramai orang kencing manis. Sweet gituu…!

Siti Fatimah Rohana Pengganti Kamal Adli?

Kali ini, Kamal membuat kejutan sekali lagi dengan menghadiahkan Emma seekor kucing yang comel dan diberikan nama Timtim Timo. Sayang betul Emma pada kucing pemberian Kamal ini, sampai dibawa ke set penggambaran.

Emma juga membuka akaun Instagram untuk Timtim Timo dan jika dilihat gambar pertama yang dimuat naik, nama yang diberikan kepada kucing tersebut adalah Siti Fatimah Rohana, mungkin nama Timtim Timo adalah nama timangan kucing tersebut yang baru berusia satu bulan.

IKLAN

Tanda tanya dengan status hubungan ?

Apa sebenarnya status hubungan Kamal dan Emma? Adakah Kamal masih berharap pada Emma atau hanya sekadar kawan rapat? Hanya mereka sahaja yang tahu apa isi hati mereka.

Apapun murai.my mendoakan agar Kamal dan Emma membuat keputusan sebaik yang mungkin untuk masa hadapan. Benda yang baik tak elok ditangguh-tangguhkan.

P/S: Jangan lambat-lambat, nanti di ambil orang.

IKLAN