Semalam, gara-gara tindakan Fathia Latiff memuat naik gambar mesra Zul Ariffin dan Elizabeth Tan di Instagramnya, telah tercetusnya spekulasi netizen mengenai hubungan dua pelakon itu.

Zul Dan Elizabeth Bercinta?

Malah, kapsyen Fathia yang meminta Zul menjaga Elizabeth dengan baik atau lebih mesra dengan panggilan Lizzy itu telah menimbulkan lagi spekulasi adakah Zul dan Elizabeth kini hangat bercinta?

IKLAN

“They look so cute together OMG!Dear @zul_ariffin please take good care of this lil angel. Trust me she’s an ‘angel :)”

Namun begitu, gambar yang telah dimuat naik tersebut telah pun dipadam dari akaun Fathia.

Apa Motif Fathia?

Menjelaskan lebih lanjut mengenai hal tersebut, Lizzy memberitahu dia agak terkejut dengan gambar yang dimuat naik oleh Fathia apatah lagi dia sama sekali tidak pernah mengenali pelakon itu secara peribadi.

“Saya dimaklumkan pengurus mengenai perkara itu. Lucu ada. Terkejut pun ada. Ini kerana tidak semena-mena Fathia memuat naik gambar saya dan Zul sedangkan kami sedang berlakon bersama. Saya tidak pernah berjumpa Fathia, apatah lagi berkawan dengannya”

Tambah Lizzy, dia berharap isu tidak menimbulkan salah faham dikalangan peminat kerana gambaran Fathia seolah-olah dia dan Zul sedang bercinta sedangkan mereka hanya berlakon sekali menjayakan sebuah drama. Alahai Kak Ya…

Sumber  BHOnline 

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda