Susur masa media sosial masih lagi hangat membicarakan mengenai pelakon Zul Ariffin gara-gara gambar alat sulit lelaki telah dimuatnaik di Insta story pelakon itu. Namun begitu, gambar tersebut telah dipadam tidak lama kemudian dan netizen turut membuat spekulasi gambar tersebut adalah alat sulit Zul.

Zahirah Godam Instagram Zul?

Dalam perkembangan lain, di Twitter netizen turut membuat andaian bahawa gambar tersebut telah dimuatnaik bekas kekasih Zul, Zahirah MacWilson selepas pelakon JRevolusi itu membuat kenyataan bahawa Instagramnya telah digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Menolak dakwaan tersebut, Zahirah berkata dia mempunyai perkara yang lebih baik untuk dilakukan daripada melakukan kerja yang tidak berfaedah itu.

Bukan Anu Saya- Zul

Terdahulu, selepas tularnya gambar tersebut Zul menerusi wawancara sebuah akhar menafikan gambar tersebut adalah gambar alat sulitnya. Malah ketika dihujani panggilan telefon dari rakan-rakan,dia terduduk kerana terkejut gambar tersebut telah dimuatnaik di Instagramnya.

IKLAN

“Itu bukan anu saya. Takkan saya nak muat naik gambar kemaluan di sosial media. Ini semua kerja gila ‘hacker’ yang sengaja mahu memalukan dan mensensasikan keadaan”

Tambah Zul, ini bukanlah kali pertama pihak yang tak tidak bertanggungjwab cuma menceroboh akaunnya.

Namun kali ini ternyata impaknya benar-benar mencalarkan sedikit sebanyak reputasinya apatah lagi kontroversi putus cinta bersama Zahirah masih lagi hangat diperkatakan. Zul sudah pun menafikannya, dan diharap tidaklah kerana kes ini Zul sekali lagi akan menyahaktifkan Instagramnya seperti dahulu.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry