Lanjutan daripada khabar berita dimana selebriti sensasi, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA akan masuk bertanding dalam PRU14 kini disahkan!

Guna Logo Gajah

Sebelum ini, selebriti itu telah meluahkan hasrat untuk bertanding di Dun Bukit Antarabangsa bagi menentang penyandang yang juga merupakan abangnya Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

“Panas, panas…panas, saya boleh sahkan bahawa saya menggunakan logo Gajah. Saya akan bertanding sebagai calon Bebas, sebab apa saya ke sana kerana, saya yakin rakyat di Bukit Antarabangsa, muak dengan janji palsu Azmin Ali,”

Manifesto Diva AA

Untuk anda yang tertanya apakah janji ataupun manifestonya kepada mereka di Bukit Antarabangsa,Diva AA telah menggariskan lima aku janji buat mereka.

IKLAN

“Antaranya, konsep turun padang tiap hari demi rakyat; Hapuskan politik rasuah serta merta; Masalah air Selangor diselesaikan secepat mungkin; Rumah mampu milik untuk rakyat dan Kerap sesi sedekah bersama rakyat,”

Walaupun tipis peluangnya untuk menang dia tetap ingin bertanding meskipun hanya meraih 1 undi.

“Saya telah selesai urusan di pejabat SPR, jadi ini membuktikan bahawa saya serius untuk bertanding. Saya tetap yakin, walaupun satu undi, saya okay, ia sudah cukup berharga bagi saya meskipun hilang wang pertaruhan, itu duit saya bukan duit anda,”

Jika dilihat, PRU-14 kali ini cukup menarik dari pelbagai faktor. Kami sendiri tidak sabar untuk melihat berapakah jumlah undi yang diperolehi Diva sensasi ini!

Sumber  Sinar Harian 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry