Awal minggu lalu, hangat diperkatakan mengenai gambar alat sulit lelaki yang dilihat menerusi akaun Instagram Zul Ariffin dan netizen membuat spekulasi dengan mengatakan gambar tersebut adalah ‘anu’ Zul Ariffin.

Sengaja Ingin Jatuhkan Reputasi

Menjawab persoalan berkenaan, Zul sudah pun menjawab spekulasi berkenaan dan menafikan gambar lucah tersebut bukanlah miliknya. Malah pelakon itu turut menjelaskan akaun Instagram nya itu telah digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang sengaja ingin memburukkan nama dan reputasinya.

Zahirah Tidak Miliki Kata Laluan

Dalam perkembangan lain, netizen turut membuat spekulasi bahawa akaun Instagram pelakon itu telah digodam oleh bekas kekasihnya, Zahirah Macwilson yang kononnnya masih terasa sakit hati selepas kisah percintaan mereka putus di tengah jalan.

Namun begitu, Zul turut menafikan bahawa perbuatan tersebut adalah angkara Zahirah dan memberitahu hanya tiga individu yang dia percayai sahaja memiliki kata laluannya dan bukannya bekas kekasihnya itu.

IKLAN

“Saya berkongsi kata laluan dengan tidak lebih daripada tiga individu yang saya percayai dan mereka perlu ada kata laluan IG saya untuk membantu jika berlaku perkara tidak diingini. Akaun saya bukan kali pertama digodam tetapi sudah berkali-kali. Tapi dia (Zahirah) tidak ada kata laluan saya”

Jadi tuduhan netizen pada Zahirah selama ini sama sekali tidak benar. Malah Zul juga telah menjawab tuduhan tersebut. Namun hairan juga kami,mengapa Zul tidak membuat laporan polis? Meskipun tidak dapat mencari dalangnya, tetapi sebagai perlindungan rasanya tiada salah.

Sumber  mStar Online

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry