Lanjutan daripada khabar berita dimana selebriti sensasi, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA akan masuk bertanding dalam PRU14 kini disahkan!

Tetapi senario PRU-14 kali ini dilihat agak ‘panas’ apabila pengacara terkenal, Azwan Hj Ali  bertanding sebagai calon bebas demi menentang abang kandung sendiri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

IKLAN

Terbaharu, apa yang menarik perhatian kali ini adalah pengacara itu menyatakan hasrat untuk menghadiahkan rendang secara percuma kepada penduduk kawasan Bukit Antarabangsa jika memenangi PRU-14 bulan depan.

Memetik laporan mStar online, Azwan Ali memberitahu sebanyak 50,000 bekas rendang tersebut disediakan khas buat penyokong setianya.

“Jika menang, saya akan buat kenduri doa selamat terbesar dengan rakyat kawasan saya. Jangan risau, semua akan dapat rasa rendang saya secara percuma kerana saya tidak akan menjadi wakil rakyat yang hanya menjenguk kawasan ketika PRU.

“Diva AA akan bangun seawal pukul 3 pagi untuk memasak sendiri rendang penuh kasih sayang. Itulah menariknya jika Azwan Ali bertanding dalam pilihan raya.Tak pernah lagi dalam kempen ada beri rendang percuma.

“Rasa-rasa nak makan rendang Diva AA secara percuma, bolehlah mengundi Azwan Ali,” kata Azwan dipetik mStar Online.

Apabila ditanya mengenai strategi kempen yang digunakan, Azwan menjelaskan beliau mempunyai pendekatan dan kaedah yang tersendiri.

“Saya akan berkempen menggunakan cara saya sendiri iaitu melalui psikologi kemesraan. Diva AA tidak akan menggunakan cara lama, sama ada poster atau banner seperti yang dilakukan calon-calon menteri lain yang propa,” KATA Azwan.

Pada masa sama, Azwan juga mengakui tidak kisah sekiranya hanya mendapat satu undi sahaja.

IKLAN

“Tidak kisah ada penyokong atau tidak, yang paling penting, saya kuat semangat dan akan terus berkempen cara sendiri,”  KATANYA.

Malahan, Azwan juga mengakui bahawa beliau sebenarnya tidak mempunyai masalah dengan abangnya.

Di luar kami boleh cium mulut. 

“Mujur Azmin tidak hadir ke penamaan calon hari ini. Jika tidak, saya akan buat adegan cium mulut adik-beradik,” TAMBAH PENGACARA ITU.

murai.my mendoakan Azwan Ali berjaya dalam PRU14 kali ini. Apapun keputusan yang bakal keluar nanti Azwan dapat menerima dengan hati terbuka, jangan melenting pula yaaaa… Zaaaszzzzzz!! PEACE NO WAR!

Sumber : Mstar Online

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda