Ketika Izzue Islam mengambil langkah untuk tidak menjadi model seluar dalam milik jenamanya berlainan pula bagi pelakon baharu ini, Fuad Al-Hakim yang memuat naik gambarnya di Instagram dengan hanya memakai seluar dalam.

Pakai Seluar Dalam Kerana Terikat Kontrak

Fuad yang sebelum ini lebih dikenali di negara kelahirannya, Singapura mengaku memang sengaja ‘memakai’ dan memuat naik gambarnya yang hanya berseluar dalam di Instagram. Menurutnya, itu semua adalah sebahagian daripada komitmen yang dipilih menjadi model kepada sebuah jenama pakaian lelaki.

“Sebenarnya, sehingga sekarang saya masih dapat tawaran untuk menjayakan fotografi pakaian mandi lelaki. Macam gambar yang dimuat naik hari ini, ia sebahagian kontrak tahun lalu yang perlu saya selesaikan. Sepatutnya saya kena habiskan lebih awal, tepi saya tunda. Jadi, mahu atau tidak saya kena juga habiskan tahun ini. Ada lagi beberapa gambar lain, tapi saya sudah berbincang dan tidak akan muat naik”

Sanggup Berlakon Adegan Panas

Dalam perkembangan lain, Fuad juga sudah bersedia untuk berlakon adegan panas sekiranya ditawarkan biarpun tahu ia boleh mencetuskan kontroversi dan kecaman netizen.

IKLAN

Bagi pelakon yang pernah merangkul gelaran Juara Manhunt Singapore 2015 berkata, sebagai pelakon, dia tidak boleh memilih watak dan perlu menggalas tanggungjawab mengikut skrip yang diarahkan. Sejak gambar Fuad berseluar dalam, pelbagai kecaman juga diterima. Apa pendapat anda?

Sumber  Harian Metro

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry