Masih ingat dengan lagu Tearing Up My Heart, Bye Bye Bye atau This I Promise You? Lagu-lagu ini begitu popular sekitar 90-an dimana ianya telah didendangkan oleh ‘Boyband’ terkenal, NSYNC. Dan untuk anda yang tidak tahu, Justin Timberlake sebelum bergerak solo merupakan vokalis utama kumpulan ini.

NSYNC Sambut Ulang Tahun Ke 20

Selain Justin, NSYNC turut dianggotai JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, dan Chris Kirkpatrick. Mei 2018. siapa sangka kumpulan ini telah menyambut ulang tahun mereka yang ke 20!

IKLAN

Malah selepas berpecah pada tahun 2006, mereka masih lagi saling berhubung termasuk menjayakan beberapa persembahan Justin Timberlake yang kini bergelar ‘King of Pop’ sebagai artis jemputan.

Terima ‘Bintang’ Di Hollywood Walk Of Fame

Bersempena dengan ulangtahun mereka yang ke 20, industri hiburan Hollywood telah mengiktiraf NSYNC yang melayakkan mereka menerima ‘Bintang’ di Hollywood Walk Of Fame, Los Angeles. Mereka yang menerima pengiktirafan ini terdiri daripada penggiat industri hiburan yang telah banyak menempa nama.

Pada majlis pengiktirafan itu juga, ramai peminat datang memberi sokongan dan turut mengharapkan agar NSYNC bersatu kembali. Seperti yang dimaklumkan oleh Justin, ‘Its Gonna Be May!” adakah itu tandanya mereka bakal kembali? Sama-sama kita nantikan.

Sumber : Billboard