Artis dan ahli perniagaan terkenal, Rozita Che Wan tampil dengan produk makanan tambahan kanak-kanak dan beliau menafikan dakwaan memanipulasikan anaknya, Aaisyah Dhia Rana sebagai duta produk berkenaan untuk tujuan mengaut keuntungan.

“Tiada langsung niat saya untuk memanipulasi anak sendiri. Berikutan ramai yang bertanya, apa yang Aaisyah makan sewaktu proses tumbesarannya, jadi saya kongsikan ia sebagai produk makanan tambahan yang terbaik”

“Ia berasaskan makanan sunnah yang premium dan berkualiti tinggi untuk kanak-kanak seperti kurma, madu, kismis, delima, aprikot, buah tin, oren, badam, tomato, anggur dan biji matahari”

“Berikutan Aaisyah sendiri memang memakan tablet terbabit dan kami pula mempunyai hubungan baik dengan pengilang, jadi kita keluarkan produk berkenaan untuk digunakan sama oleh kanak-kanak lain,” jelasnya melalui BH Online.

View this post on Instagram

Tunggu eeeee aaisyah nak makan #champchampchampaaisyah kejap .. #aaisyahdhiarana #aaisyahbijak . . @byrcw @byrcwtestimoni . 0138663618

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1) on

IKLAN

Dalam masa yang sama, Che Ta bersyukur anaknya itu jarang mengalami masalah kesihatan yang teruk. Bagaimapun, Che Ta terpanggil untuk mengeluarkan produk tersebut bagi membantu ibu bapa membesarkan anak-anak.

Isu makanan tambahan kanak-kanak agak sensitif diperkatakan umum apabila beberapa pakar perubatan tidak membenarkannya. Mungkin bahan-bahan yang digunakan Che Ta tidak berbahaya seperti produk-produk lain.

murai.my mendoakan perniagaan Che Ta sekeluarga maju jaya hendaknya, aamiin!

Sumber : BH Online

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry