Sering dikecam kerana sering tampil dengan fesyen yang pelbagai, pelakon dan pengacara Neelofa tidak pernah sesekali ambil peduli dengan tekanan ini. Walaupun drinya dilabel sebagai mangsa fesyen, namun bagi Neelofa, dia sangat berbangga kerana dapat menggayakan jenama terkenal.

“Saya sedikit pun tidak kisah dengan kecaman orang termasuk mendakwa saya mangsa fesyen sekali pun. Sebaliknya, saya berasa bangga kerana dapat menggayakan busana jenama terkenal yang digayakan di pertunjukan fesyen peringkat antarabangsa,” katanya.

Mangsa Fesyen

Terdahulu, Neelofa dikritik hebat netizen gara-gara menyarung persalinan bersaiz besar dilengkapi beg pinggang (pouch beg) pada sebuah acara.

IKLAN

Seperti dalam laporan BH Online, Neelofa berkata, meskipun ada dalam kalangan keluarga dan kenalannya yang tidak menggemari fesyen yang digayakan, dia tidak janggal menyarung persalinan itu.

“Orang tidak faham dan mereka hanya tahu mengkritik dan mengecam. Sebagai seorang yang sentiasa didedahkan dengan fesyen yang menutup ini, patut berasa bangga. Saya tidak salahkan mereka, cuma mungkin mereka kurang arif kerana fesyen itu sangat subjektif,” katanya.

Sumber BH Online

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry