Chef Wan sering menarik perhatian orang ramai terutama ketika menjadi juri program realiti di TV. Cara dia mengkritik mengikut cara dan pandangan sendiri tanpa dipengaruhi orang lain mahupun pandangan peminat di belakangnya.

Chef Wan yang sering memberi nasihat dan teguran secara terbuka menerusi media sosial. Terbaru di akaun Instagram miliknya, Chef Wan telah menulis dalam ruangan kapsyen dengan mengusik pengacara popular Azwan Ali yang bertanding dalam pertembungan lima penjuru bagi kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Antarabangsa dalam Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14).

Azwan bakal bertanding sebagai calon bebas menggunakan logo gajah. Chef Wan berkata, jika dia bertanding dalam PRU14, dia akan memilik tikus sebagai logo parti.

Walaubagaimanapun, Chef Wan mengucapkanselamat bertanding dan berharap Azwan Ali tidak terasa hati dengan gurauannya.

Azwan Ali Mahu Jasi Senator

Walaupun menerima pelbagai tohmahan dan kecaman daripada netizen kerana ingin menglibatkan dirinya dalam bidang politik semata-mata ingin menentang abangnya, Azwan Ali ada meluahkan hasratnya untuk menjadi senator pula.

Azwan ataupun lebih dikenali sebagai Diva AA mempunyai Ijazah Sarjana Muda Undang-undang dari Universiti Malaya menjadikan Tan Sri Datuk Jins Samsudin sebagai sumber inspirasinya untuk bergelar senator.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda