Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin merupakan antara golongan selebriti yang menjadikan Tun Mahathir Muhammad sebagai seorang ikon serta idola dari segi pencapaian hidup serta kepimpinan diri. Jika mengikuti laman Instagram Siti Nurhaliza, beliau senantiasa memberi sokongan penuh yang tidak berbelah bahagi kepada Tun M sejak dahulu lagi.

Menerusi gambar yang dimuat naik oleh Siti Nurhaliza di Instagram baru-baru ini, Siti Nurhaliza berkongsi harapan serta mendoakan agar negara Malaysia terus aman sejahtera serta dilindungi daripada segala anasir jahat dibawah kepimpinan Tun M.

IKLAN

Jumaat yang mulia ini , doa saya moga Allah SWT terus melindungi Malaysia drpd anasir jahat & terus aman damai di bawah kepimpinan Ayahnda yang kami sayangi @chedetofficial bersama Bonda Tun Siti yang setia menemaninya. #malaysiakutercinta #malaysiabaru

Anak Tiri Siti Nurhaliza Diugut !

Muhammad Asyraf bin Khalid yang merupakan anak tiri kepada Siti Nurhaliza dan juga Presiden Generasi Bersatu Malaysia telah meninggalkan komen pada posting Ketua Pemuda Bersatu iaitu Syed Saddiq dengan mengucapkan terima kasih kerana bersikap terbuka untuk mendegar suara rakyat.

Pada masa sama, Asyraf juga turut mendedahkan bahawa dirinya pernah diugut hanya kerana Asyraf pernah memuat naik gambar bersama Syed Saddiq di media sosial sebelum ini. Asyraf juga diberi amaran untuk tidak menunjukkan sokongan secara terbuka kepada Syed Saddiq jika sekiranya tidak mahu sesuatu yang buruk akan berlaku.

Asyraf juga menyoalkan bahawa Siti Nurhaliza tidak lagi kelihatan di saluran TV3 semenjak Siti Nurhaliza pernah bersuara tentang kerajaan terdahulu. Woww, murai.my tak sangka Siti Nurhaliza pernah di”gam” di TV3.

IKLAN

murai.my berharap agar seluruh keluarga Siti Nurhaliza sabar dengan segala dugaan yang menimpa sebelum ini. Semoga negara Malaysia aman sejahtera selepas ini dibawah kepimpinan Tun M, aamiin!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda