Pelakon Nazim Othman mengejutkan peminat pada khamis lepas dengan memilih laman sosial sebagai saluran untuk mengumumkan berita sedih terlerainya ikatan suami isteri antara dirinya dengan Bella Dally.

Nazim sekali lagi meluahkan apa yang terbuku di hatinya mengenai hubungan mereka yang kecundang di tengah jalan.

IKLAN

Nazim Mahu Merahsiakan, Tetapi….

Nazim menyatakan isi hatinya melalui Insta story awal pagi tadi dengan menyatakan bahawa jika boleh dia mahu merahsiakan apa yang berlaku antara dia dan bekas isteri, namun Nazim mahu Bella ‘move on’ dan meneruskan hidup seperti biasa untuk mengejar cita-cita Bella.

“Saya mahu menyimpan segalanya seboleh mungkin, tapi saya luahkan sebab saya mahu dia teruskan hidup dan kejar cita-cita beliau.

“Apa yang anda tahu hanyalah luaran semata, lebih baik kita biarkan sebegitu.

“Itu semua hak saya sama ada untuk berkongsi kisah kami atau tidak, Tulis Nazim.

Jangan Cakap Macam Tahu Semuanya!

Ujar pelakon yang mula mendapat perhatian menerusi drama Awan Dania ini, masyarakat mungkin akan bertanya banyak benda mengenai perhubungan mereka dan memberi jalan penyelesaian namun mereka tidak semestinya tahu tentang apa yang berlaku sebenarnya.

“Anda mungkin mempersoalkan banyak benda, menyatakan pendapat masing-masing mengenai kami dan malahan mungkin mencadangkan apa yang perlu kami buat untuk menyelesaikan masalah. Tapi, tak semestinya anda boleh kata apa saja seolah-olah tahu semua benda.

Kami Pilih Begini!

Menurutnya Nazim lagi, perceraian mereka adalah jalan yang dipilih setelah kedua-duanya mencapai kata sepakat untuk membawa haluan masing-masing. Dia berterima kasih kepada peminat yang memahami keputusan diambil selain mendoakan kesejahteraan semua.

IKLAN

“Kami yang hidup bersama dan sepakat memilih untuk mengakhiri segalanya cukup sampai di sini sahaja.

“Terima kasih kerana memahami. Semoga Allah merahmati kalian juga”, Tulis Nazim Lagi.

Bagaimanapun sehingga kini, Nazim tidak mendedahkan punca perceraian namun menyifatkan apa yang berlaku adalah atas kekhilafan mereka sebagai manusia biasa. murai.my mendoakan agar Nazim serta Bella dapat meneruskan kehidupan seperti biasa dan berjaya dengan apa sahaja bidang yang diceburi selepas ini, aamiin!

Sumber : Instagram Nazim Othman.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda