Gara-Gara Mulut Puaka, Noorkhiriah Dimaki Hamun Dengan Peminat!

Mesti Baca

Drama bersiri ‘Nur’ mencetus fenomena baru apabila drama ini menjadi trending dan ramai netizen menunjukkan perasaan geram serta sakit hati dengan watak Aishah yang dilakonkan oleh Noorkhiriah Ahmad Shafie atau lebih dikenali  Khiriah.

Drama bersiri 19 episod ini yang disiarkan sepanjang bulan Ramadhan ini dikatakan telah mendapat 9 juta tontonan di kaca TV dan menjadi trending nombor satu di Twitter dan juga 1.9 juta tontonan digital.

Disebalik lakonan Khiriah yang menjadi dengan watak antagonis, ada peminat yang menghantar mesej kepada Khiriah  melalui Instagram dan memberi maklumbalas yang mereka berasa geram serta sakit hati dengan lakonan Khiriah.

Namun pelakon serba boleh ini tidak terasa hati dan sedia memaafkan peminatnya yang terlanjur kata serta memaki hamun Khiriah gara-gara membawakan watak Aishah dan Noorkhiriah beranggapan karakter yang dilakonkan dengan baik.

Khiriah juga mengucapkan terima kasih kepada penonton yang sanggup menghantar komen-komen dan kritikan positif di media sosial. murai.my berharap agar Khiriah dapat membuat come back selepas ini dan dapat membawa watak-watak yang berlainan lagi selepas ini, in shaa Allah, aamiin!

Sumber : Instagram Noorkhiriah

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan