Baru-baru ini, pelakon yang cantik jelita Nabila Huda atau lebih dikenali sebagai Abil didakwa berang dengan ibu tirinya sendiri di laman Instagram. Meskipun tidak menyebut nama individu yang dimaksudkan, namun kenyataan yang dibuat oleh pelakon itu mendapat respon ibu tirinya, Norhasniza Hassan.

Menerusi IG Story terbaharu, Abil sekali lagi membidas segala penafian dibuat itu. Marah nawww nawww Abil kali ini, jom baca kenyataan Abil.

Statement raih simpati ke? 

Menerusi Harian Metro, kenyataan ibu tiri Abil mendapat perhatian pelakon itu sendiri. Dia menganggap ibu tirinya itu sengaja membuat kenyataan untuk meraih simpati. Abil turut menafikan dakwaannya terhadap ibu tirinya adalah bagi menutup kesalahan diri dan Abil menganggap ibu tirinya ada seorang penipu dan layak mendapat anugerah penipu wanita terbaik.

Norhasniza Hassan seorang Queen Control kepada Amy Search?

Abil turut memberitahu bahawa ibu tirinya itu mengaibkan dirinya dan hanya berlagak baik dimata semua orang. Abil juga memberikan nasihat buat ibu tirinya itu agar menghormati orang lain dan perbetulkan diri sendiri sebelum menganggu kerjaya orang lain.

IKLAN

Macam mana suami kau boleh lepaskan isteri dia post kat public mengaibkan anak dia eh?

Abil turut berkongsi hasil screenshot IG Story yang dipercayai milik ibu tirinya. Dia turut terkilan apabila kenyataan dibuat itu seolah mengaibkan dirinya. Dia turut akui menghadapi segala dugaan bersendirian tanpa bantuan sesiapa.

Abil juga memberitahu anak Abil sendiri iaitu Keisya Laila juga mengetahui hal yang terjadi selama ini. Besar kemungkinan ibu tirinya sendiri yang menceritakan segala keburukan Abil kepada Keisya.

murai.my berharap agar pergelutan yang dialami ini dapat diredakan dengan secepat yang mungkin. Syawal baru menjelma, apa salahnya hubungan keluarga dieratkan dan dimaafkan segala sengketa yang berlaku sebelum-sebelum ini. murai.my berdoa agar Abil tabah menghadapi dugaan dan cabaran ini, aamiin.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry