Sah! Zulin Aziz Bakal Tinggalkan Suria FM Minggu Ini

Mesti Baca

Rasanya tidak lama dahulu, seorang penyampai radio dari Suria FM telah pun beralih ke sebuah stesen radio yang lain. Kali ini, giliran Zulin Aziz pula meninggalkan stesen radio itu.

Tidak Akan Sambung Kontrak

Segalanya telah disahkan sendiri oleh Zulin apabila dia memberitahu bahawa dia tidak akan menyambung kontrak bersama stesen radio Suria FM. Sebelum ini, Zulin dikenali ramai menerusi segmen Suria Pagi yang ke udara setiap Isnin hingga Jumaat,bergandingan bersama Sharifah Shahira dan Fizi Ali.

Pengumuman itu dibuat Zulin selepas berkongsi artikel daripada salah sebuah akhbar tempatan yang mengatakan dia tidak akan menyambung kontrak bersama stesen radio itu yang berakhir pada penghujung bulan ini.

Minggu Terakhir Zulin Di Suria FM

https://www.instagram.com/p/BkZYpDdHMEU/?taken-by=zulinaziz

Tambah Zulin, dia akan ke udara menerusi segmen kendaliannya buat kali terakhir pada minggu ini sebelum kontraknya tamat.

“Walau saya bukan lagi penyampai suria tapi mereka tetap dihati saya.

Saya nak meluangkan masa sepenuhnya dengan sahabat2 disuria.masih tinggal lagi seminggu sebelum saya berhenti.”

Rata-rata pendengar dan peminat yang mengetahui akan khabar beritua tersebut berasa sedih. Namun begitu, Zulin berharap agar peminat terus menyokong karier seninya walapun dia tidak lagi bergelar sebagai penyampai radio. All the best buat Zulin!

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan