Lagi khabar gembira selebriti pada Syawal kali ini. Jika sebelum ini Johan Raja Lawak dan isteri, Ozlynn dikhabarkan telah menimang cahaya yang kelima, kali ini giliran jutawan kosmetik popular, Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Shahida menerima kehadiran orang baru dalam keluarga mereka.

Timang Cahaya Mata Lelaki Ketiga

Aliff dan Shahida dikhabarkan menimang cahaya mata keempat mereka petang semalam(Isnin). Shahida melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.15 kilogram secara normal di hospital Gleneagles Kuala Lumpur. Berita gembira itu telah diumumkan sendiri oleh Aliff menerusi akaun Instagramnya.

Namakan Anak Sebagai Yusoff Al Qardawi

Lebih menggembirakan, mereka sudah mempunyai nama untuk anak lelaki ketiga mereka dan sepakat untuk menamakannya sebagai Yusoff Al Qardawi. Menurut Aliff, nama itu dipilih bersempena dengan nama tokoh ulama dari Mesir yang cukup dihormati. Aliff dan Shahida telah berkahwin pada Ogos 2007 telah dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Ammar Ahyan, Qadejah El Zahra, dan Ibraheem Adham. Keluarga ini semakin meriah dengan kehadiran dua orang anak angkat mereka iaitu Ameena dan Qayyum.

Gambar : Instagram Yusoff Al Qardawi 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry