Semalam kami telah berkongsi sebuah video yang tular dimana kelihatan Fasha Sandha yang berpelukan, mencium pipi dan tangan pelakon, Aidil Aziz. Video tersebut telah menjadi tanda tanya kerana sebelum ini kedua-duanya mengaku hanya sebagai kawan baik.

Fasha Enggan Ulas Lanjut Mengenai Video Yang Tular

Fasha ketika ditemui ketika Malam Gala, Sesi Pratonton filem Blok 404 malam tadi di MM Cineplex The Curve, Kota Damansara sempat ditanya mengenai hal ini.  Fasha walaubagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai isu itu dan hanya mengatakan hubungannya bersama Aidil hanyalah sekadar seorang rakan rapat sahaja.

“Siapa yang tidak mahu hidup bahagia. Tapi kenyataan adalah kenyataan, saya lebih selesa meletakkan diri saya berkawan rapat daripada bercinta. Kita tidak tahu apa akan jadi pada hari esok. Bersahabat lebih kekal dan indah. Itu saja update yang ada buat masa ini”

Belum Bersedia Untuk Berkahwin

View this post on Instagram

Terima kasih sahabat2 wartawan yang datang untuk menyokong Filem #blok404 Berpeluh ibu jawab soalan wartawan. Nasib baik tak jatuh kebelakang 😁 Terima kasih sahabat wartawan kerana tidak mendesak dan selalu mendoakan kebaikan dan kebahagiaan untuk saya. Siapa yang tidak mahu hidup bahagia. Tapi kenyataan adalah kenyataan, saya lebih selesa meletakkan diri saya berkawan rapat daripada bercinta. Kita tidak tahu apa akan jadi pada hari esok. Bersahabat lebih kekal dan indah. Itu saja update yang ada buat masa ini.. Maaf saya terpaksa mintak diri awal kerana anak perempuan saya kurang sihat dan esok pula hari kedua saya shooting #dipinggirneraka TV3. Terima kasih semua dan terima kasih buat penerbit Datin @iamida77 @kam2u diatas kepercayaan yang diberikan buat saya. Walaupun watak cameo, saya tetap mendoakan filem ini menjadi fenomena seperti dulu. Amin Thank You BFF manager @murshid_eunos

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Tambah Fasha, meskipun statusnya kini solo namun dia masih belum bersedia untuk berkahwin dan lebih senang dengan status itu. Jika dilihat, kedua-duanya sama cantik dan sama padan bukan? Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk Fasha supaya dipertemukan jodoh yang terbaik untuknya.

IKLAN