[GIVEAWAY] Menang Barangan Eksklusif Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp

2

Untuk yang ragu-ragu untuk memutuskan samaada akan menyaksikan Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp pada 4 Julai nanti, anda tak perlu bimbang.  Sebab, bila baca reaksi serta tanggapan dari penonton yang sudah menyaksikan Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp ketika press screening. ternyata penonton yang terdiri dari media memberikan reaksi yang positif dan bukan fake.

Sebagian besar menganggap sekuel dari Ant-Man ini adalah filem yang menyenangkan sekaligus penawar kesedihan selepas Avengers: Infinity War. Beberapa dari mereka juga menyebutkan bahawa para pelakon, terutama Michael Pena menjadikan AMarvel Studios’ Ant-Man & The Wasp begitu menghibur. Pendek cerita, filem ini sesuai sangat untuk ditonton oleh penggemar Marvel dan penonton umum. Berikut reaksi para penontonMarvel Studios’ Ant-Man & The Wasp yang murai.my petik dari Comicbook.com.

Brandon Davis dari Comicbook memberitahu bahawa Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp humornya begitu kuat dengan visual efek yang mengagumkan. Selain itu, ia menyebut Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp salah satu sekuel terbaik selain Captain America: Winter Soldier.

IKLAN

Setelah membaca reaksi mereka, menguatkan lagi keterujaan anda untuk menonton filem ini. Seperti judulnya, filem tersebut akan meneruskan Scott Lang (Paul Rudd) sebagai Ant-Man dengan The Wasp alias Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), yang bergabung untuk melawan penjahat dalam Marvel Cinematic Universe.

Menang Barangan Eksklusif Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp

Kami di murai.my dengan kerjasama The Walt Disney Company ingin menghadiahkan barangan merchandise edisi terhad dari filem Marvel Studios’ Ant-Man & The Wasp untuk pembaca seperti gambar di bawah.

Nak tahu caranya? Mudah jer, jawab soalan mudah berikut dan anda mungkin adalah pemenangnya.

IKLAN

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan artikel ini di Facebook. Tag nama @HangatMalaysia dan #AntManAndTheWasp
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif .
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga  10 Julai 2018.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad dan hadiah perlu diambil di pejabat kami sebelum 21 Julai 2018. Tuntutan hadiah selepas tarikh ini tidak dilayan.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry