Rasanya sudah ramai tidak sabar untuk menonton filem XX-Ray 3 arahan pengarah terkenal, Aziz M.Osman. Kesinambungan filem yang pernah mencetuskan fenomena sebelum ini dijangka akan ditayangkan pada Ogos ataupun September ini.

Tolak Pelakon Tidak Berpengalaman

Terbaru, menerusi laman Twitter nya, Aziz telah meluahkan sesuatu di mana dia sama sekali menolak mereka yang tidak berpengalaman dalam dunia lakonan dalam erti kata lain buat mereka yang masih baru. Bukanlah tidak memberi peluang, namun bagi pengarah ini perkara seumpama itu hanya merumitkan kerjanya apatah lagi mutu sesebuah filem juga terletak pada penghayatan watak para pelakon.

Aziz Dikecam Netizen

Dalam perkembangan lain, Aziz juga seolah-olah dikecam netizen apabila dia diajukan soalan bagaimana dia boleh menjadi seorang pengarah jika dahulunya tidak diberikan peluang. Membalas kenyataan berkenaan, menurut Aziz dia juga bermula ‘dari bawah’ tanpa bantuan sesiapa.

Dari situ, kerjayanya mula berkembang sehingga menjadi seorang pengarah yang berjaya sehingga ke hari ini. Apa pun, lain orang lain caranya. Untuk anda yang masih bertatih, jadikan ini sebagai pembakar semangat.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry