Baru-baru ini Shadila Halid yang merupakan isteri kepada penyanyi serta pelakon terkenal Alif Satar ada menerima set pinggan mangkuk Corningware daripada suami tersayang.

Berkongsi kegembiraannya, Shadila memuat naik gambar hadiah set pinggan mangkuk yang diterimanya itu di IG Stories beliau.

Shadila turut meluahkan rasa sangat amat gembira dan mengucapkan terima kasih kepada kepada Alif kerana memberi lampu hijau untuk membeli set pinggan mangkuk idaman tersebut.

Namun apa yang mencuri perhatian murai.my adalah respon ‘win’ yang diberikan oleh Alif pada status di IG Stories isterinya itu. Secara bergurau Alif membalas komen…

IKLAN

“Isteri saya sangat gembira dengan pemberian hadiah yang diterima iaitu set pinggan mangkuk, janji bukan beg tangan”, tulis Alif.

Selain dari itu, Alif juga memuji isterinya yang dikatakan boleh menjadi guru bahasa inggeris kerana memperbetulkan kesalahan tatabahasa yang digunakan dalam Instagram.

Terdahulu pasangan bahagia ini telah 4 tahun mendirikan rumah tangga dan dikurniakan dengan dua puteri yang comel iaitu Alisha Anugerah serta Ariana Mecca.

Bertuahnya Shadila dapat suami yang rajin melayan permintaan isteri macam Alif ini. Team murai.my pun makan hati, ehhehe. Tak salahkan nak gembirakan hati isteri, tak semestinya barangan yang ribuan ringgit tetapi ikut sahaja kemampuan diri.

Sumber : Instagram Alif Satar serta Shadila Halid

IKLAN