Sebelum ini tular di media sosial mengenai keinginan selebriti terkenal, Neelofa untuk menjadi seorang barista (pembancuh kopi). Hasrat tersebut diluahkannya kepada Starbucks menerusi laman Twitter nya.

Artis Kedua Di Dunia Jayakan Kempen Starbucks


Melihatkan pada keinginannya itu, pihak Starbucks berbesar hati untuk mempelawa pengacara ini menjadi Barista mereka dan sekaligus terpilih untuk menjayakan kempen A Cup Of Kindness. Menariknya lagi, Neelofa adalah selebriti kedua di dunia yang terpilih menjayakan kempen ini selain daripada Lady Gaga.

IKLAN

Neelofa Tulis Pesanan Buat Peminat


Neelofa ketika ditemui murai.my berkata, dia ingin menjadikan hari ini (kempen) sebagai sesuatu yang cukup bermakna.

Untuk itu, mereka yang membeli minuman di Starbucks Reserve, Four Seasons berpeluang untuk merakamkan gambar kenangan bersama nya.

Malah dengan setiap pembelian tersebut 50 sen akan didermakan kepada badan kebajikan terpilih.

“Untuk siapa yang beli dua perisa baru Starbucks hari ini, saya telah tuliskan sesuatu pada cawan mereka dimana ianya tertulis sebuah mesej khas untuk mereka kekal ceria dan positif sepanjang hari. Malah dengan setiap pembelian tersebut, 50 sen akan didermakan kepada badan kebajikan”

Hasil tinjauan kami juga mendapati ramai yang sanggup beratur panjang untuk melihat sendiri selebriti kesayangan mereka ini menjadi Barista di Starbucks malah ada yang berpeluang untuk merasai sendiri air tangan Neelofa. Bertuah bukan?