Nia Ramadhani Hanya Pakai T-Shirt & Lepas Rambut Saat Berangkat Naik Haji

Mesti Baca

Nia Ramadhani dikenali sebagai selebriti yang glamour dan bergaya. Dia sering mempamerkan kemewahan dan berpenampilan seksi.

Namun baru-baru ini, Nia telah memuatnaik video InstaStory dan terlihat berada di dalam pesawat bersama suaminya, Ardi Bakrie. Nia turut menyampaikan doa agar urusannya dilancarkan dan  meminta maaf pada semua pihak.

View this post on Instagram

@ramadhaniabakrie @ardibakrie

A post shared by NRabsfamily (@nrabsfamily) on

IKLANWalaubagaimanapun sebahagian netizen menyindir penampilan Nia dan Ardi yang  berpakaian santai ketika berangkat mengerjakan haji. Nia terlihat mengenakan tudung dan hanya memakai t-shirt ketika berada di dalam pesawat.

View this post on Instagram

@ramadhaniabakrie @ardibakrie

A post shared by NRabsfamily (@nrabsfamily) on

Saat berangkat ke Tanah Suci, pelakon yang dikenali dari drama bersiri ‘Bawang Merah Bawang Putih’ itu memilih menggunakan pakaian berwarna serba hitam. Aksesori seperti kacamata, beg tangan, dan kasut sedondon dengan warna pilihannya itu. Meski terlihat simple, Nia tetap glamour.

foto: Instagram/@ramadhaniabakrie

SourceBrilio

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan