Kisah pelakon berbakat besar, Izreen Azminda dan suaminya iaitu Ude Wahid yang menjadi perhatian dan bualan netizen sekali lagi walaupun kontroversi melibatkan bekas madunya, Intan Liana sudah pun reda dan tidak diperkatakan lagi.

Kali ini Izreen memuat naik video menunjukkan aksi suaminya yang begitu manja sehingga makan pun mahu Izreen suapkan. So sweet, makan hati admin murai.my :p

IKLAN

Namun seperti biasa video tersebut dikritik oleh netizen yang mengatakan Izreen sengaja meraih perhatian, mencari publisiti serta mahu menunjuk kemesraan mereka sebagai suami isteri.

Tidak kurang juga ada yang meluahkan rasa menyampah dan meluat dengan tindakan Izreen itu. Maklumlah, isu perampas menjadi isu utama masyarakat Malaysia.


Bagaimanapun, mungkin sudah masak dengan perangai netizen, sehingga kini Izreen masih lagi menutup ruangan komen. Kalau diikutkan tiada salahnya untuk Izreen kongsikan aksi mesra mereka, namun mungkin netizen sendiri masih tidak boleh lupakan kontroversi mereka sebelum ini.

murai.my menasihatkan agar makcik-makcik bawang supaya move on dengan apa yang terjadi dan tak perlu nak masuk campur hal rumah tangga orang lain okay, PEACE!