Elfira Loy Kini Intim Dengan Anak VVIP?

Mesti Baca

Sejak seminggu yang lalu, nama selebriti Elfira Loy hangat diperkatakan. Malah pelbagai kontroversi turut dikaitkan dengan Elfira termasuk seorang lelaki yang kelihatan bergambar bersamanya yang mencetuskan tanda tanya peminat.

View this post on Instagram

Buang kebencian , lahirlah kebahagiaan ✨

IKLANA post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Gambar Mesra Tersebar Di Media Sosial

Terbaru, beberapa gambar mesra Elfira dan lelaki tersebut yang dikenali sebagai Faris mula tersebar di media sosial sekaligus membuatkan peminat membuat spekulasi mereka sendiri.

Meskipun Elfira tidak membuat sebarang kenyataan rasmi mengenai status hubungannya, peminat mengandaikan dia kini sedang berkawan rapat dengan lelaki itu.

Anak VVIP?

Menerusi hasil carian kami pula mendapati ada yang mendakwa Faris atau nama sebenarnya Muhamad Faris Khairol Anuar merupakan seorang pengarah di sebuah syarikat dan anak kepada seorang VVIP.

Melihatkan pada status Faris, ada juga yang tidak menolak dakwaan bahawa Elfira sengaja mendekati lelaki yang tergolong dalam kumpulan yang kaya. Apa pun ini hanyalah andaian daripada netizen, selagi tiada pengakuan daripada Elfira, kami pasti mereka akan terus berteka-teki.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan