Sejak seminggu yang lalu, nama selebriti Elfira Loy hangat diperkatakan. Malah pelbagai kontroversi turut dikaitkan dengan Elfira termasuk seorang lelaki yang kelihatan bergambar bersamanya yang mencetuskan tanda tanya peminat.

Gambar Mesra Tersebar Di Media Sosial

Terbaru, beberapa gambar mesra Elfira dan lelaki tersebut yang dikenali sebagai Faris mula tersebar di media sosial sekaligus membuatkan peminat membuat spekulasi mereka sendiri.

Meskipun Elfira tidak membuat sebarang kenyataan rasmi mengenai status hubungannya, peminat mengandaikan dia kini sedang berkawan rapat dengan lelaki itu.

Anak VVIP?

Menerusi hasil carian kami pula mendapati ada yang mendakwa Faris atau nama sebenarnya Muhamad Faris Khairol Anuar merupakan seorang pengarah di sebuah syarikat dan anak kepada seorang VVIP.

IKLAN

Melihatkan pada status Faris, ada juga yang tidak menolak dakwaan bahawa Elfira sengaja mendekati lelaki yang tergolong dalam kumpulan yang kaya. Apa pun ini hanyalah andaian daripada netizen, selagi tiada pengakuan daripada Elfira, kami pasti mereka akan terus berteka-teki.