Lebih 82.4k Pengikut Instagram Anak Sharnaaz Ahmad Dalam Masa 3 Hari!

Mesti Baca

Anak lelaki pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila iaitu Jebat Jayden Ahmad yang baru seminggu dilahirkan itu sudah menjadi perhatian di laman sosial Instagram miliknya yang menggunakan nama @jebatjayden. 

Mana tidaknya, akaun Instagram tersebut yang dibuka tiga hari lalu itu sudah pun mendapat lebih 82.4 ribu orang pengikut ketika artikel ini disiarkan.

Setakat ini, sebanyak enam belas keping foto serta satu video comel Jebat dikongsi menerusi akaun tersebut. Rata-rata pengikut Instagram memuji kecomelan anak pasangan itu selain mendoakan agar Jebat menjadi seorang anak yang soleh.

View this post on Instagram

First precious moment with my mummy… i love you mom.. ❤️ and thank you dr @_s__e__r__i_ for bringing me out to this world.

IKLANA post shared by Jebat Jayden Ahmad (@jebatjayden) on

Sharnaaz dan Nabila yang bernikah pada 31 Mac tahun lalu itu selamat menimang cahaya mata sulung mereka pada 30 Ogos lalu kira-kira pukul 9.01 pagi di sebuah pusat perubatan di ibu negara. Lebih manis lagi, aktor drama ‘Cinta Bukan Kristal’ ini berkongsi tarikh lahir yang sama dengan anak sulungnya itu.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan