Gempar apabila sebuah gambar lucah yang memaparkan individu mirip pelakon Aeril Zafrel yang menjadi tular di laman sosial sejak semalam dan turut dikongsi di aplikasi lucah.

‘Tak Sunat Lagi’

Dalam masa yang sama, Aeril telah berkongsi gambar tersebut menerusi akaun Instagramnya tanpa mengaburkan bahagian alat sulit. Menurut Aeril, dia terpaksa berbuat demikian untuk membuktikan bahawa individu itu tidak bersunat atau berkhatan.

IKLAN

“Ini gambar penuh yang diberikan seorang wartawan kepada saya dan dikatakan tular dari semalam. Cubaan keji yang cuba mengaitkan saya dengan keaiban yang dangkal ini.

Wawollahi Watallohi Wabillahi ITU BUKAN SAYA. Biarlah ALLAH yang memberi balasan pada yang terusan berniat atas fitnah ini.

*Note : sunat pun tak lagi yg dlm gambar tu. ??? Maaf TERPAKSA TIDAK BLUR kan apa yang sepatutnya SEBAGAI BUKTI tak SUNAT tu.??? Gambar ini hanya SEMENTARA”

Bukan perkara biasa bila gambar selebriti popular ini disunting dijadikan bahan lucah bertujuan untuk melihat mereka ini dikecam dan jatuh tersungkur dalam karier. Sebagai manusia yang waras dan mempunyai akal fikiran, kita seharusnya boleh membezakan sesuatu hal yang palsu atau benar.