Semalam, beberapa keping Cik Puan Juliana Evans yang dimuat naik di Instagram untuk sebuah majlis di hotel terkemuka di ibu kota. Juliana Evans adalah antara pelakon wanita Malaysia yang cantik dan sentiasa tampil feminin hadir dalam mana-mana majlis.

Penampilan aktres ini juga pernah dikritik netizen kerana terlalu menjolok mata. Pelakon ini sekali lagi mengundang kecaman netizen apabila tampil ke satu majlis dengan berpakaian jarang sehingga nampak kulit tubuh badan.

Malah, ada segelintir netizen berpendapat pelakon ini perlu menjaga nama baik suaminya. Maklumlah, Juliana Evans merupakan isteri kepada Y.A.M Tengku Shariffuddin Shah. Tetapi ini jawapan yang dibidas oleh Juliana.

IKLAN

“Your profile says ‘judge people not from the cover… judge from the heart’. Stick to your words”, balas Juliana di ruang komen Instagram.

murai.my berharap agar Juliana bersabar dengan tomahan yang diterima. Apapun kami di murai.my mendoakan kesejahteraan buat Juliana Evans dan suami dan semoga dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah, in shaa Allah. Aamiin!