Beg tangan kini tak hanya menjadi salah satu keperluan fesyen penting bagi perempuan, tapi juga untuk lelaki. Seperti selebriti-selebriti lelaki ini, yang tak kalah bergaya dengan beg tangan mewah keluaran jenama ternama.

Sama seperti selebriti wanita, deretan selebriti lelaki ini juga tampil dengan membawa tas dengan harga ribuan ringgit. Meskipun penampilan mereka sedikit feminin, namun para selebriti ini tetap tampil yakin dengan beg tangan mereka,

Antara jenis bag tangan popular menjadi pilihan mereka adalah Clutch dan Totebag.

Beg Clutch – Wak Doyok, Zain Saidin dan Nazim Othman

Memakai bag Clutch menjadi salah satu trend dikalangan selebriti lelaki pada masa kini. Kebiasaannya clutch digenggam atau dikepit ketika membawanya. Dengan saiznya yang kecil, ia boleh digunakan untuk meletakkan kunci rumah, dompet, pen dan sebagainya. Antara selebriti popular yang gemar memakai clutch adalah, Wak Doyok,  Zain Saidin dan Nazim Othman.

Totebag – Datuk Rizalman, Datuk Seri Aliff Syukri dan Awal Ashaari

Totebag pula mempunyai banyak jenis, tidak hairan jika beg ini sangat diminati oleh ramai orang termasuk di kalangan selebriti. Kebiasaanya totebag digunakan oleh kaum wanita kerana ia mudah di bawa ke mana-mana sahaja, namun kini ramai lelaki gemar menggunakannya. Beg ini mempunyai banyak rekaan menarik, sehingga anda boleh membuat sendiri cetakan beg mengikut ciptaan anda.

IKLAN

Fungsi totebag boleh digunakan untuk menyimpan barang keperluan harian. Antara selebriti yang sering menggunakan bag ini ialah seperti Awal Ashaari, pereka fesyen terkenal Datuk  Rizalman. Namun seperti usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri, dia kadang terlihat gemar menggunakan Shopper Bag.

Tak kisahlah apa jenis bag yang mereka pakai, yang penting fungsi bag itu tetap sama iaitu menyimpan semua barang peribadi. Jadi yang mana satu pilihan anda?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry