Beberapa hari yang lalu, kecoh mengenai penularan gambar dan video aksi lucah melibatkan dua selebriti terkenal tanah air dimana salah seorangnya didakwa mirip pelakon Ammar Alfian.

Video Dua Pemain Bola Sepak Terkenal Pula Tersebar

Terbaru, belum pun reda mengenai kontroversi dua selebriti berkenaan, muncul pula dua video mengghairahkan yang didakwa pemain-pemain bola sepak terkenal tanah air. Malah kedua-duanya juga dikenali ramai kerana turut mempunyai kaitan dengan beberapa selebriti. Dalam video tersebut yang berasingan, kelihatan kedua-duanya hanya memakai seluar dalam pendek dan turut melakukan beberapa aksi yang kelihatan seperti lucah.

IKLAN

Sengaja Disebarkan?

Dalam komen-komen yang hangat diperkatakan, ada dakwaan yang menyebut video-video tersebut seperti sengaja disebarkan bagi memberi pengajaran kepada mereka. Alasan mereka adalah kerana selebriti dan pemain bola sepak ini sudah pun berkahwin dan melakukan aksi-aksi seumpama itu bagi melepaskan nafsu masing-masing.

Hasil carian kami juga mendapati, akaun yang sama telah mendedahkan beberapa aksi panas selebriti-selebriti yang dahulunya hangat diperkatakan. Adakah benar lelaki-lelaki di dalam video itu sebenarnya adalah selebriti yang dimaksudkan?