Mahu Dedah Rahsia? Ini Kejutan Awi Rafael Kepada Atikah Di Hari Perkahwinan

Mesti Baca

Kurang dari 5 Bulan, penyanyi Awi Rafael dan pelakon Atikah Suhaime akan mula melayari bahtera perkahwinan sebagai suami isteri.

Awi yang kini berusia 32 tahun, bercadang untuk menjadikan memori penting perjalanan kehidupan mereka dengan lagu istimewa untuk Atikah yang berjudul ‘Rahsiaku’.

“Sudah siap, dan saya akan mempersembahkan buat kali pertama pada hari perkahwinan kami. Selama satu atau dua bulan akan datang, saya merancang untuk memperbaiki sedikit lagu itu, supaya ia akan menjadi sempurna pada hari indah kami, “katanya kepada NST.

Menyifatkan Rahsiaku sebagai luahan dari hati, Awi berterima kasih kepada Atikah kerana menjadikan hidupnya lebih lengkap.

https://www.instagram.com/p/BknWNteFvGp/?taken-by=awirafael

“Lagu itu merupakan luahan hati saya kepadanya sejak hari pertama kali kami bertemu,” katanya.

“Kami mengambil masa beberapa bulan untuk mengenali antara satu sama lain dengan lebih baik dan tiba-tiba, kami jatuh cinta, “katanya.

Awi dan Atikah bertunang pada 17 Mac dalam satu Majlis di Royal Palm, Clark Quay di Singapura.

https://www.instagram.com/p/Bgc6BgEF1ya/?taken-by=awirafael

Tarikh perkahwinan mereka ditetapkan pada 17 Mac tahun depan, diikuti dengan resepsi perkahwinan yang akan berlangsung di Singapura.

SourceNST

Terkini

Otam Blurr Kongsi Makna Di Sebalik Baju Melayu, Terpaksa Tolak Beberapa Tawaran

Personaliti media sosial terkenal, Mohd Rustam Johari atau lebih dikenali sebagai Otam Blurr dikalangan pengikutnya berkongsi makna sebenar di...

Artikel Berkaitan