Tidak dinafikan pelakon dan model, Amelia Henderson punyai auranya tersendiri. Malah pelakon cantik ini begitu dikenali sejak kecil lagi apatah wajahnya sering kali menghiasi kebanyakan iklan-iklan jenama terkenal di kaca televisyen.

Gambar Peragakan Pakaian Dalam Jenama Terkenal Jadi Perhatian

Baru-baru ini, Amelia dilihat telah menyambut hari lahirnya yang ke 23 dan turut berada di Hong Kong bagi menghadiri sebuah acara kelolaan sebuah jenama pakaian dalam wanita terkenal.

Malah pelakon itu turut menggayakan koleksi terbaru pakaian dalam tersebut bertemakan Halloween sekaligus menarik perhatian para pengikut yang memberikan pelbagai komen di Instagram nya.

Seperti Jual Maruah Diri

Rata-rata komen ada yang mengecam dan tidak kurang juga terdapat komen-komen nakal daripada netizen yang menyifatkan gambarnya itu tidak seharusnya dimuatnaik di media sosial.

IKLAN

Malah gambar yang memperlihatkan susuk tubuh pelakon itu digambarkan netizen seolah-olah menjual maruah diri dan mencemar imejnya sebagai seorang wanita yang beragama Islam. Apa komen anda? Adakah anda bersetuju dengan komen-komen netizen ini? Kongsikan dengan kami